Офертите за суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар не спират

...
Офертите за суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар не спират
Коментари Харесай

Реал изкушава ПСЖ с 90 милиона и Бейл за Неймар

Офертите за суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар не стопират да валят от всевъзможни направления. След сериозните оферти на Барселона и Ювентус, в този момент такова пристигна и от Мадрид.
 Гризман не стига, Барса хвърля на масата 130 милиона евро за Неймар
Ръководството на Реал е готово да предложи на ПСЖ за бразилеца ненужния на " белия балет " Гарет Бейл и 90 милиона евро, осведоми " Mundo Deportivo ".

Припомняме, че преди този момент Барселона на няколко пъти предложи свои футболисти и по-малка сума за Неймар, само че парижани отрязаха каталнунците. 

Преди няколко дни пък стана ясно, че бащата на Неймар е бил на среща с шефове на Ювентус, само че явно договарянията в Торино не са били сполучливи.

По-рано през днешния ден някогашният френски министър председател и сегашен общински консултант в Барселона Мануел Валс направи любопитен коментар по отношение на сагата с бразилеца. Според Валс Неймар би трябвало да се завърне в каталунската столица, с цел да върне насладата си от играта.

" Неймар към този момент не може да остане в ПСЖ, тъй като направи доста пакости на персонално и спортно равнище в Париж. Той би трябвало да се завърне в единствения тим, който може да му помогне да се възвърне и да покаже още веднъж най-хубавото от себе си, като играе с Меси, Гризман и Суарес.

Би било необикновено да имаме тези четиримата в Барселона. Но прехвърлянето зависи от финансовата част. Като почитател на Барса бих желал да видя Неймар в тима ", сподели Валс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР