Офертата на предприемач да запази разрешението си за строеж на

...
Офертата на предприемач да запази разрешението си за строеж на
Коментари Харесай

Предприемач губи обжалване за запазване на разрешение за строеж за 1593 апартамента под наем в Дъблин

Офертата на бизнесмен да резервира разрешението си за градеж на 1593 жилището чартърен във вътрешните покрайнини на северен Дъблин беше отхвърлена от Върховния съд.

Партньорски фонд на бизнесмена Hines получи ускорено утвърждение през ноември 2021 година за извънредно противоречивата скица от 602 милиона евро от 12 блока, в това число един от 18 етажа, на мястото на някогашната семинария на Светия кръст на Clonliffe Road в Drumcondra.

Върховният съд в четвъртък удостовери решението на Върховния съд да анулира утвърждението, обещано по към този момент липсващ бърз развой, в оборване, подадено от Fionnuala Sherwin, гражданин на Knocksinna Grove, Foxrock, South Co Dublin, която разказва себе си като практикуваща католичка.

Нейното дело беше против An Bord Pleanála, която не се опита да апелира самото решение, само че поддържа заявката на разработчика.

Решение за Върховният съд от петима съдии, господин Séamus Woulfe, сподели, че инспекторът на An Bord Pleanála не е оценил вярно дали препоръчаното раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР