Офелия Ванити е жена, самопровъзгласила се за човешката кукла. Тя

...
Офелия Ванити е жена, самопровъзгласила се за човешката кукла. Тя
Коментари Харесай

Красивата Офелия хвърли луди пари, за да заличи азиатските си черти и да заприлича на ТОВА!

Офелия Ванити е жена, самопровъзгласила се за човешката кукла. Тя е похарчила десетки хиляди долари за козметични процедури, с цел да замязя на кукла Барби. Офелия Ванити е на 30 години и е от Лос Анджелис, има азиатски или по-точно китайски корени. Офелия хвъркя 4000 $, с цел да промени клепачите си и да направи чертите си да наподобяват „ по-западни “, както на нейния кумир – куклата, написа The Sun.



Офелия преди и по време на интервенцията на очите

Освен интервенцията на клепачите, звездата от Instagram, която има повече от 70 000 почитатели в мрежата, е претърпяла ринопластика и ежемесечни инжекции с ботокс и филъри, с цел да поддържа неестествената си визия.


Куклата със своя другарка
„ Просто мисля, че Барби е доста емблематична. Определено не се пробвам да бъда расист. Има доста разнообразни кукли Барби, изключително през днешния ден. Те могат да се намерят с друга височина, цвят на кожата и етническа принадлежност, само че постоянно съм била привлечена към най-емблематичния ѝ тип “, споделя Офелия.


„ Затова типът ми трябваше да наподобява повече на представител от европеидната раса. Имах потребност от тези интервенции, които се случиха за интервал от шест години. Надявам се, че ще ми дадат повече убеденост. “


Офелия споделя, че към момента е в развой на възобновяване на увереността си, откакто години наред се е борила с комплексите си.


„ Когато бях в гимназията, имах анорексия. Определено към този момент не съм анорексичка, само че не мисля, че съм се възстановила изцяло, тъй като постоянно ще имам ниско самочувствие във връзка с тялото си. Освен това пострадвам и от телесната дисморфия. “, споделя още човешката кукла.


Инжекции с ботокс и филърите доста оказват помощ на самочувствието ѝ. Самата Офелия счита, че точно неналичието на самочувствие е причина за мощното ѝ предпочитание да наподобява на човешка кукла.


Офелия в дома си със настоящия си другар. Тя твърди, че той я поддържа в начинанието.

Гледайте ВИДЕОТО тук

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР