Офанзивният полузащитник на Милан Лукас Пакета заяви, че се връща

...
Офанзивният полузащитник на Милан Лукас Пакета заяви, че се връща
Коментари Харесай

Пакета се вълнува от новия треньор в Милан

Офанзивният полузащитник на Милан Лукас Пакета съобщи, че се връща в тима с повече опит и убеденост след триумфа с Бразилия в Копа Америка 2019. Футболистът призна, че се вълнува от вероятността за взаимна работа с новия ментор на тима Марко Джампаоло.

„ Трофеят от Копа Америка ми носи толкоз доста опит и ми оказа помощ да израсна като футболист”, съобщи 21-годишният Пакета пред „ Тутомеркатоуеб”.

„ Връщам се в Милан с повече убеденост и осъзнатост, подготвен съм да оказа помощ на тима да реализира задачите си. Ще се срещна персонално с треньора Джампаоло, щом се върна от ваканцията си. Точно в този момент просто желая да си умря, тъй като сезонът беше доста претрупан. След това ще се концентрирам само върху Милан.”

„ Наясно съм по какъв начин обича да построява Джампаоло тимовете си. Следях неговата работа в Сампдория и съм в действителност благополучен от появяването му в Милан. Надявам се да мога да оказа помощ на „ росонерите” и да дам своя принос в неговата групировка (4-3-1-2), която наподобява добра за мен”, добави Пакета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР