Офанзивният халф Велко Батрович стана четвъртото ново попълнение на Етър.

...
Офанзивният халф Велко Батрович стана четвъртото ново попълнение на Етър.
Коментари Харесай

Черногорец е четвъртото ново попълнение на Етър

Офанзивният халф Велко Батрович стана четвъртото ново попълнение на Етър. 23-годишният черногорски полузащитник парафира контракт за година и половина с "виолетовите ", като преди този момент мина медицински проби, и от на следващия ден се причислява към подготовката на тима. Батрович е роден на 5 март 1994 година в Подгорица.

Юноша е на локалния Бубамара, а през 2010 година минава в младежкия отбор на Партизан. В мъжкия футбол дебютира с екипа на Зета Голубовци, а през 2012 година подписва контракт с полския Видзев за 3.5 години.

Първия сезон играе в 6 мача, само че в идващите два става главен състезател и натрупва 58 мача с 4 гола. От 2015 година кариерата му потегля към Словения, където облича екипите на съществени клубове като Завръч, Домжале и Кръшко.

Има мачове за националния тим на Черна гора до 21 година Велко Батрович е поливалентен състезател в офанзивата, като може да играе по левия и десния фланг и зад централния нападател. Любопитен миг в кариерата му е, когато едвам 15-годишен през 2009 година е пожелан от Арсен Венгер в Арсенал и разказан в някои медии като новия Меси./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР