Офанзивният халф Велко Батрович стана четвъртото ново попълнение на Етър.

...
Офанзивният халф Велко Батрович стана четвъртото ново попълнение на Етър.
Коментари Харесай

Етър взе талант от Черна гора

Офанзивният халф Велко Батрович стана четвъртото ново попълнение на Етър. 23-годишният черногорски полузащитник парафира доскоро контракт за година и половина с „ виолетовите”, като преди този момент мина медицински проби, и от на следващия ден се причислява към подготовката на тима.

Батрович е роден на 5 март 1994 година в Подгорица. Юноша е на локалния Бумбара, а през 2010 година минава в младежкия отбор на Партизан. В мъжкия футбол дебютира с екипа на Зета, а през 2012 година подписва контракт с полския Видзев за 3.5 години. Първия сезон играе 6 мача, само че в идващите два става главен състезател и натрупва 58 мача с 4 гола за Видзев. От 2015 година играе в Словения в локалните Завръч, Домжале и Кръшко, като за два сезона има общо 38 мача и 6 гола. Има мачове за националния тим на Черна гора до 21 година

Велко Батрович е поливалентен състезател в офанзивата, като може да играе по левия и десния фланг и зад централния нападател. Любопитен миг в кариерата му е, когато е едвам 15-годишен през 2009 година е пожелан от Арсен Венгер в Арсенал, като е апетитен за „ Новия Лионел Меси”.

Играе за втория тим на „ артилеристите”, само че до контракт не се стига, защото не е от страна-членка на Европейския съюз. Според медиите тогава е бил в полезрението и на Милан, Атлетико (Мадрид) и Олимпиакос.

Снимка: etarvt.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР