Офанзивният халф на Барселона Филипе Коутиньо пристигна в Мюнхен, за

...
Офанзивният халф на Барселона Филипе Коутиньо пристигна в Мюнхен, за
Коментари Харесай

Коутиньо вече е в Мюнхен за финализиране на трансфера в Байерн

Офанзивният халф на Барселона Филипе Коутиньо дойде в Мюнхен, с цел да премине медицински проби и да завърши прехвърлянето си в локалния Байерн. В петък двата клуба се схванаха за наем на бразилския национал при баварците, който ще бъде с дълготрайност до края на сезона. В края на акцията първенците на Германия ще имат опцията за изплатят правата на някогашния футболист на Ливърпул и Интер.

В петък спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич удостовери, че Коутиньо ще играе на “Алианц Арена ” през този сезон. “Мога да потвърдя, че аз и Румениге бяхме в Барселона тази седмица и постигнахме сделка с клуба и играча. Проведохме доста положителни диалози и желая да благодаря на Барселона ”, разяснява Салихамиджич.

Коутиньо мина в Барселона през януари 2018-та година, само че по този начин и не съумя да се наложи в състава на каталунците и да играе на същото равнище, на което го правеше в Ливърпул. Според медиите в Испания интерес към 27-годишния халф демонстрираше и отборът на ПСЖ, само че в последна сметка Коутиньо е избрал да облече екипа на Байерн. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР