Офанзивният футболист на ЦСКА-София Едвин Джеси коментира пред турските медии

...
Офанзивният футболист на ЦСКА-София Едвин Джеси коментира пред турските медии
Коментари Харесай

Джеси отрече, че ще ходи на преговори в Истанбул

Офанзивният футболист на ЦСКА-София Едвин Джеси разяснява пред турските медии за възможен предстоящ собствен трансфер в Бешикташ. Ганаецът приказва пред Radyospor и отхвърли, че върви на договаряния в Истанбул. " В България съм сега. Това, че в четвъртък ще вървя в Истанбул, не е истина. Животът ми в България минава добре. Първенството стартира още веднъж. Изиграхме първия си мач преди два дни и завършихме 1:1 ", показа Джеси.

" Турското състезание в действителност е доста положително, тъй че за мен е алтернатива да играя в Турция. Имам другари, които играят там и слушам доста неща от тях. Чух, че турските почитатели са страхотни. Разговарям с играчи на Кайзериспор и Малатияспор - Бернар Менса и Африйе Акуа. Мениджърът ми работи с някои играчи, които играят в Турция. В момента съм съсредоточен върху мачовете си за ЦСКА. Ще помисля за това в края на сезона, може да дойда тази година в Турция ", добави футболистът.

" Въобще не съм сигурен, че ще стане този трансфер в Бешикташ след края на сезона, само че може и да отида ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР