Офанзивният футболист на Манчестър Юнайтед – Мейсън Грийнууд, е все

...
Офанзивният футболист на Манчестър Юнайтед – Мейсън Грийнууд, е все
Коментари Харесай

Прокуден от Манчестър Юнайтед подписва с Барселона от лятото

Офанзивният футболист на Манчестър Юнайтед – Мейсън Грийнууд, е все по-близо до фрапантен трансфер в испанския първенец Барселона през лятото, твърди The Sun. Каталунците наблюдават деликатно 22-годишното дясно крило през целия сезон, откакто той мина чартърен в Хетафе през предишното лято и впечатлява с изявите си досега, където е записал 16 мача с три гола и четири асистенции. Самият Грийнууд е обвил на своите сътрудници, че Барселона е неговата „ мечтана стъпка “.

Изданието написа, че Манчестър Юнайтед желае да продаде англичанина. Смята се, че най-добре за всички страни е да се стигне до разлъка. Колкото и надарен да е Грийнууд, завръщането му на „ Олд Трафорд “ ще се счита за стъпка обратно.

Mason Greenwood edging closer to sensational Barcelona transfer with Man Utd loanee ready to seal ‘dream move’
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Евентуалната договорка с Барселона евентуално ще включва редица бонуси според от мачовете, които Мейсън ще играе за тях и евентуално също за Англия, защото задачата му да се завърне в националния  тим. Времето ще покаже това, само че за момента Грийнууд е фокусиран върху това да се откри трайно в Ла Лига.

Каталунците пък считат, че той е състезател, който може да им помогне да се повдигнат на идващото равнище както в шампионата, по този начин и в Европа и е състезател за бъдещето. От клуба са пращали най-малко шест пъти скаути да го следят по време на мачовете на Хетафе и отчетите са извънредно позитивни.

Мениджърът на „ алените дяволи “ – Ерик загар Хаг, пък постоянно е желал да задържи Мейсън, само че крайното решение не е в неговите ръце. Сега той към този момент възнамерява дълготрайното бъдещена тима без него в състава.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР