Одобрението на Вашингтон за удари на Украйна срещу Крим със

...
Одобрението на Вашингтон за удари на Украйна срещу Крим със
Коментари Харесай

Русия: Изпращането на F-16 на Украйна ще въвлече НАТО във войната

Одобрението на Вашингтон за удари на Украйна против Крим със западни оръжия демонстрира, че Съединени американски щати не се интересуват от мир . Това съобщи съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов, представен от ТАСС.

" Вашингтон изцяло подчини членовете на Г-7 на волята си във връзка с спора в Украйна. Нещо повече, той съществено стегна своя метод по два значими въпроса - на режима в Киев, както и абсолютно утвърждение на с американски и други западни оръжия. Подобни стъпки още един път демонстрират ясно, че Съединени американски щати в никакъв случай не са били заинтригувани от мир ", акцентира той.

Антонов предизвести, че Русия ще смята ударите по Крим " за офанзива против всяка друга област на Руската федерация " и прикани Съединени американски щати да вземат поради вероятните ответни ограничения от страна на Москва.
 Лондон: Русия е все по-притеснена по какъв начин да опази Крим от саботажи
Лондон: Русия е все по-притеснена по какъв начин да опази Крим от саботажи

Полуостровът има основна психическа и логистична роля

Руският дипломат добави и че Украйна не разполага с инфраструктура за потребление на самолети F-16 , нито с нужния брой водачи и обслужващ личен състав.

Според него всичко това поражда опасения по отношение на бъдещото присъединяване на НАТО в спора, " когато американски изтребители ще излетят от летищата на НАТО, пилотирани от задгранични " доброволци " .

В коридорите на срещата на върха на Г-7 в Хирошима американският президент Джо Байдън съобщи на украинския си сътрудник Володимир Зеленски, че Съединени американски щати и техните съдружници ще стартират да образоват
 Украйна е все по-близо до жадуваните F-16
Украйна е все по-близо до жадуваните F-16

Англия и Нидерландия ще образоват водачи за самолетите

По-рано съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан означи, че Съединени американски щати и съдружниците им ще обсъдят кои страни ще изпратят такива самолети в Украйна, като добави, че F-16 не са в листата с предпочитани доставки за подготовка на контранастъплението на Киев.

Украйна ускори ударите си по съветски цели, изключително на Кримския полуостров, който Русия анексира през 2014 година

Вчера украинският вицепремиер Ирина Верешчук предизвести, че е по-добре " съветските колонизатори да изоставен Крим
 Шолц: Програмата Ф-16 за Украйна е знак към Русия, към този момент не трансформира играта
Шолц: Програмата Ф-16 за Украйна е знак към Русия, към този момент не трансформира играта

Ясен сигнал към Русия, че не може да победи в дълга война
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР