Одобрени са няколко лица, които ще изпълняват функции в някои

...
Одобрени са няколко лица, които ще изпълняват функции в някои
Коментари Харесай

КФН взе решения които касаят няколко застрахователни компании

Одобрени са няколко лица, които ще извършват функционалности в някои от застрахователните компании, а други са отхвърлени.

На последно си съвещание КФН взе решения, които касаят няколко от поднадзорните застрахователни компании:

1. Одобрява Татяна Илиева Трифонова за лице, което да реализира функционалността по вътрешен одит на " Застрахователна компания Медико-21 " АД.

2. Отказва утвърждението на Ивайло Стефанов Стоянов за началник на функционалността за сходство, според член 93, алинея 5 от КЗ, на " ЗД Бул Инс " АД.

3. Изпраща писмо до ЗК " Лев Инс ” АД с искане за спомагателна информация и документи по отношение на утвърждение на Мирослава Иванова Костова и Павел Огнянов Панайотов за членове на управителния съвет на застрахователното сдружение.

4. Изпраща писмо до " Застрахователна компания Юроамерикан ” АД с искане за спомагателна информация и документи по отношение на одобряване на " Грант Торнтон " ООД и " Бул Одит ” ООД като инспектори, които да извършат инспекция и легализация на годишния финансов доклад за 2018 година и годишни информации, отчети и приложения по член 126, алинея 1 от КЗ за 2018 година на застрахователното сдружение, според член 101, алинея 1 от КЗ.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР