Одобрен е проект на Меморандум за разбирателство между правителството и

...
Одобрен е проект на Меморандум за разбирателство между правителството и
Коментари Харесай

Държавата ще подкрепи създаването на клиентски център на `Пос Фарма` в София Тех Парк |

Одобрен е план на Меморандум за съгласие сред държавното управление и „ Пос Фарма " АД за осъществяване на капиталов план за 20 млн. лева, стана ясно след днешното държавно съвещание, което още веднъж се организира онлайн.

Проектът планува създаване на виртуален високотехнологичен център за контакти с клиенти в София и създаване на 50 нови работни места.

По проект в рамките на три години ще се построи и оборудва съвременен и функционален офис център в София върху терен, благосъстоятелност на „ София Тех Парк ", предлагащ напълно нови услуги за българския пазар чрез разработка и внедряване на профилиран програмен продукт и създаване на колцентър за потребностите на клиентите и потребителите на услугата.

Инвеститорът ще употребява насърчителни ограничения, свързани със периодите и даване на административно обслужване от съответните администрации, междуведомствена работна група, финансово подкрепяне за образование за придобиване на професионална подготовка и други, прибавят от пресцентъра на Министерски съвет.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР