ОДМВР-София и Община Костенец организират благотворителен турнир по футбол в

...
ОДМВР-София и Община Костенец организират благотворителен турнир по футбол в
Коментари Харесай

Организират футболен турнир, каузата е благородна

ОДМВР-София и Община Костенец провеждат благотворителен шампионат по футбол в помощ на децата на умрял чиновник на Министерство на вътрешните работи, научи Sofia24.bg . Надпреварата ще се състои на от 9 до 10 май на стадион " Бенковски “ в град Костенец. От ОДМВР-София оповестиха, че за поредна година чиновниците на Министерството на вътрешните работи сплотяват напъните си в името на благородна идея. 

Спортен клуб " Мусала “ при ОДМВР-София и Община Костенец провеждат благотворителен шампионат по футбол на дребни порти за набиране на средства за подкрепяне на две момчета /на 12 и 14 г./, изгубили и двамата си родители, единият от които чиновник на ГДБОП. 14 тима – от районните ръководства на регионалната дирекция, Столична дирекция на вътрешните работи, Общинска администрация-Костенец и Военно формирование 22700 в града, ще премерят сили на терена и ще дарят събраните от тях суми на двете братчета, останали цялостни сираци по злополучната воля на ориста.

Благотворителното мероприятие ще бъде намерено в 10 часа на 9 май на стадион " Бенковски “ в град Костенец.

Желаещите да поддържат Калоян и Иван, могат да го създадат и посредством дарителските сметки в тяхна изгода: за Калоян Стойчев – банкова сметка с IBAN: BG44UNCR70004524505011; за Иван Стойчев – банкова сметка с IBAN: BG25UNCR70004524504577.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР