ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените

...
ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените
Коментари Харесай

Заловиха нарушители на карантина в Сливенско и Стара Загора

ОДМВР-Сливен оказва цялостно подпомагане на институциите за съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения по отношение на ограничение разпространяването на COVID-19.

През миналото денонощие са осъществени 351 инспекции за съблюдаване на карантина на територията на областта-234 в РУ-Сливен, 93 в РУ-Нова Загора, 16 в РУ-Котел и 8 в РУ-Твърдица.

Хванаха бегълци от карантина в Сливенско

Установени са 6 случая на нарушение на карантина-5 в РУ-Сливен и 1 в РУ-Нова Загора, оповестиха от ОДМВР-Сливен.

На 01.06.2020 година в районно управление (на МВР) - Гълъбово е формирано досъдебно произвеждане по чл.355, ал.2, от Наказателен кодекс против 39-годишен мъж, по тази причина че не е извършил наставление за слагане под карантина, с което са нарушени ограничения, издадени срещу разпространяването или появяването на заразна болест.

Материалите по случая са докладвани на районна прокуратура - Стара Загора, оповестиха от полицията в града.

Хванаха извършители на карантина в Стара Загора и Мъглиж

На 03.06.2020 година в районно управление (на МВР) - Казанлък е формирано досъдебно произвеждане по чл.355, ал.2, от Наказателен кодекс против 67-годишен мъж, по тази причина че не е извършил наставление за слагане под карантина, с което са нарушени ограничения, издадени срещу разпространяването или появяването на заразна болест. Материалите по случая са докладвани на районна прокуратура - Казанлък.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР