ОДМВР Монтана отбеляза с много награди професионалния празник на българската

...
ОДМВР Монтана отбеляза с много награди професионалния празник на българската
Коментари Харесай

Наградиха за заслуги 84 полицаи от Монтанско за професионалния им празник

ОДМВР Монтана означи с доста награди професионалния празник на българската полиция – 8-ми ноември, Архангеловден.
Гости на тържественото заседание във връзка връчването им бяха шефът на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Монтана комисар Венцислав Райков и началникът на Зонално Жандармерийско управление-Монтана гл. контрольор Илиян Кънчев.
Директорът на ОДМВР ст. комисар Пламен Томов поздрави сърдечно чиновниците, като им пожела здраве, религия и кураж, нарастване на трудовите хонорари и служебните привилегии, по-малко катастрофи и сложни моменти.
От името на РДПБЗН комисар Райков насочи пожелания за задоволеност от работата, публично предопределение и отдаденост на специалността, която въодушевява и други да поемат по същия професионален път.
За реализирани високи професионални резултати и по случай професионалния празник ст. комисар Пламен Томов връчи „ писмени похвали” на 39 чиновници. Сред наградените са 8 униформени от отдел „ Охранителна полиция”, след които началникът на отдела комисар Денис Хилмиев и 7 младши автоконтрольори от бранш „ Пътна полиция”.
Награди получиха началникът на отдел „ Разследване” комисар Мирослав Миронов и проверяващ служител на реда. От отдел „ Криминална полиция” бе отличена работата на 7 криминалисти от секторите „ Противодействие на престъпната престъпност” и „ Противодействие на икономическата престъпност”.
С грамоти бе отличена работата на управителни чиновници, криминалисти и полицейски инспектори от районно управление (на МВР) Монтана и районно управление (на МВР) Лом, измежду които началниците на Участък Огоста гл. контрольор Захари Захариев, на Участък Бойчиновци гл. контрольор Николай Начев и на районно управление (на МВР) Лом гл. контрольор Георги Петков.
В знак на благодарност за дългогодишната и всеотдайна работа в ОДМВР Монтана, както и във връзка напускането му от системата на Министерство на вътрешните работи, ст. комисар Пламен Томов връчи плакет и грамота на началника на група „ Оперативен разбор и полицейска статистика” ст. контрольор Петър Петров.
По мотив празника началникът на районно управление (на МВР) Монтана е наградил работата на 8 от своите чиновници, началникът на районно управление (на МВР) Берковица – на 14, а началникът на районно управление (на МВР) Лом – на 23-ма служители на реда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР