ОДМВР Бургас издирва 41 годишната полска туристка Александра Барбара Фулара,

...
ОДМВР Бургас издирва 41 годишната полска туристка Александра Барбара Фулара,
Коментари Харесай

Драмата в Поморие се заплита: МВР излезе с нови данни за изчезналата жена, която докато дириха намериха нещо потресаващо!

ОДМВР Бургас търси 41 годишната полска туристка Александра Барбара Фулара, която в 17.43 часа на 30.06.т.г. напуща хотел „ Иконгнито “ в Поморие, където била на отмора със фамилията си и досега е в неопределеност. Това оповестиха от полицията в Бургас, представени от Блиц.                          

Александра Барбара Фулара В прессъобщението се споделя още, че дамата е на забележима възраст 40-45 година, цялостно телосложение, височина към 160 – 162 см., чуплива светло-кестенява коса, бяло лице, с кафяви очи.



Има татуировка на гърба от дясната страна на плешката под формата на жена със свити колене с огромни криле и към нея няколко пеперуди, една от които е огромна. По време на изгубването Александра Фулара е била облечена с къса рокля на бели и сини цветя на черен декор, дълга до коленете. ОДМВР - Бургас приканва жителите, разполагащи с някаква информация по отношение на местонахождението на полска туристка Александра Барбара Фулара да оповестят неотложно на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР