Одеса обяви тревога. Властите призовават всички да се скрият в

...
Одеса обяви тревога. Властите призовават всички да се скрият в
Коментари Харесай

Одеса обяви тревога! Призовават всички да се скрият в бомбоубежищата

Одеса разгласи паника. Властите приканват всички да се скрият в бомбоубежищата.

Информацията е на паратеника на Нова телевизия.

По-рано денем стотици поданици напуснаха Одеса с проведен превоз поради информацията, че се чака десант в крайбрежния град. До подобен през нощта не се стигна, Вашингтон също съобщи, че не чака нахлуване от съветска страна. Американското разузнаване не вижда директна заплаха от съветски десант в Одеса. Това споделиха от Вашингтон, откакто през вчерашния ден украинският президент Зеленски и кметът на черноморския град приказваха за идна съветска офанзива.

Дванайстият ден от началото на военната инвазия на Русия в Украйна стартира с обстрел на южния украински град Николаев. Той се намира на пътя сред завладения на 3 март Херсон и основното черноморско пристанище Одеса.

В понеделник Министерството на защитата на Украйна предизвести, че Русия приготвя пълномащабна офанзива против столицата Киев. Според украинските управляващи съветската войска придвижва танкове и пехота към близкия град Ирпин.

На този декор Англия предизвести, че Русия евентуално се цели в информационната инфраструктура на Украйна за да ограничи достъпа на хората до достоверни вести и информация.

Очаквайте детайлности!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР