ОД на МВР в Бургас има нов зам.-директор, съобщава Флагман.бг. От

...
ОД на МВР в Бургас има нов зам.-директор, съобщава Флагман.бг.
От
Коментари Харесай

Топ полицай, арестувал бандата на Божо Кравата и Митьо Очите, става шеф в полицията в Бургас

ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас има нов зам.-директор , оповестява Флагман.бг.

От през днешния ден на поста е назначен началникът на отдел „ Криминална полиция” Емил Павлов. Той заменя досегашният зам.-директор Владимир Маринов, който е преназначен на друга позиция в системата на Министерство на вътрешните работи.

Емил Павлов работи в структурите на Министерство на вътрешните работи от 2003 година. Завършил е академията на Министерство на вътрешните работи. До 2015 година е в ГДБОП, след което оглавява отдел „ Криминална полиция” в Бургас. Павлов се изчаква в йерархията, откакто през последните четири години наложи извънредно сполучлив жанр на ръководство и осъществя значително акции.

В резултат на работата му за последните години няма неразкрито ликвидиране на територията на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Съвместно с ГДБОП е провел и управлявал активността по задържането на групата на Димитър Желязков-Очите, бандата на Божидар Кузманов-Кравата и голям брой други. Последната му разработка бе обвързвана с ареста на Николай Мечков.

В полицейските среди интензивно се разяснява, че мъчно ще бъде назначен заместител, защото това е една от основните позиции за обезвредени на престъпните закононарушения, обвързвана с вложение на доста сила и време.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР