Octavia всъщност не е най-големият модел на марката Skoda. Но в

...
Octavia всъщност не е най-големият модел на
марката Skoda. Но в
Коментари Харесай

Много място и нови помощници в новата Skoda Octavia - видео

Octavia в действителност не е най-големият модел на марката Skoda. Но в последното си издание автомобилът предлага повече място от всякога. Ловят очите новите, елегантни линии на тялото. Те трансформират машината с четири порти да наподобява на купе, като си остава актуален всеобщ модел. И също станал много изискан. В региона на развлеченията и свързаността, Octavia предлага най-модерното в жанра.

Новата Octavia даже е повишена с 19 милиметра до 4689 милиметра в съпоставяне с предшественика си. Ширината се е увеличила с 15 милиметра до 1829 милиметра. В композиция с междуосието от 2686 милиметра, това основава още по-просторно пространство, в сравнение с това в интериора на предходното потомство. По този начин лимузината Octavia има най-просторното пространство в своя клас, според производителя. Обемът на багажника също е повишен с 10 до сегашните 600 литра.

Междувременно гамата от задвижвания е по-обширна от всеки път допълнително от 60-годишната история на моделната серия. Мощностният набор на моторите вече варира от 81 кВт/110 к.с. до 150 кВт/204 к.с.



Освен това с Octavia iV, бестселърът на марката започва и ерата на електромобилността. За първи път чехите използват лека хибридна технология в четвъртото потомство на модела. Те казват, че тя ще направи новите бензинови двигатели още по-икономични. Благодарение на новия развой на „ twindosing “ дизеловите генератори от новото поколение EVO пък отделят до 80 процента по-малко азотни оксиди, казва производителят.



AdBlue се инжектира особено пред двата SCR катализатора, ситуирани един зад различен. В G-TEC Octavia с задвижване на природен газ 17,7 килограма природен газ (CNG) позволяват пробег до 523 километра в особено екологичния режим на CNG.

Има и нови системи за помощ - новият асистент за отбягване на удар подпомага водача при положение на иден конфликт с пешеходец, велосипедист или друго превозно средство за предотвратяване на случая с контролирано предотвратяване.

Асистентът за завиване, който също е нов, може да открие настъпващия отсреща трафик рано на кръстовища при завиване наляво, да предизвести лидера за него или дори да спре автомобила автоматизирано. Предупреждението за излизане демонстрира на водача, преди да отвори вратата си, ако отзад се доближава друго превозно средство или велосипедист.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР