Очите са прозорци към душата, а интересното е, че техният

...
Очите са прозорци към душата, а интересното е, че техният
Коментари Харесай

Какви са в секса хората според цвета на очите им

Очите са прозорци към душата, а забавното е, че техният цвят може да разкрие доста за характера на човек, в това число за това какъв е в леглото и от какъв сътрудник има потребност.
Черни очи
Хората с доста тъмни очи са водачи по природа, те имат бърз и чевръст разум, който им оказва помощ елементарно да излизат от напрегнати обстановки, написа dama.bg. Черните очи, които в действителност са просто доста тъмнокафяви, са много рядко срещани и по тази причина са считани за мистериозни и потайни, по тази причина на тях им би трябвало сътрудник, който е също толкоз мистериозен и мистериозен. Те ненавиждат еднообразието в леглото и някой елементарен сътрудник няма да ги задоволи.
Кафяви очи
Според изследванията хората са по-склонни да се доверяват на хората с кафяви очи, в сравнение с тези със светли, тъй че евентуално имат доста другари. В леглото и в живота са спонтанни и разнообразни, хората мъчно ги не помнят, тъй като оставят дълготраен отпечатък в душата им. Това е по този начин, тъй като те са изобретателни и доста чувствени, обичат да доставят наслаждение на сътрудниците си и да ги изненадват. В любовта са всеотдайна и доста правилни. На тях им би трябвало сътрудник, който е също толкоз безрезервен в леглото и отвън него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР