Очите са отличен инструмент, който ви помага да възприемате по-добре

...
Очите са отличен инструмент, който ви помага да възприемате по-добре
Коментари Харесай

Какво видяхте първо на картинката? То разкрива какво ви липсва!

Очите са отличен инструмент, който ви оказва помощ да възприемате по-добре света към себе си. Тъй като мозъкът обработва първо информацията, която очите виждат, в него се натрупват доста комплицирани бази данни.

Има към момента доста неща, които следва да разберем, само че сигурно знаем, че част от нашия темперамент се дефинира от това, което виждаме.

Бързо погледнете изображението по-долу и запомнете какво сте видели първо?

Въз основа на вашия избор ще можем да ви разкрием повече за това, което в действителност търсите в живота.

Описание на това, което видяхте първо, ще намерите по-долу.

Куче – точно това видяхте първо на картинката?

Ако кучето е първото нещо, което сте видели, тогава сте доста по-внимателни от множеството хора. Кучето съставлява преданост, успокоение и мир, и вие високо цените тези качества и ги търсите в колегата си.

Вероятно имате мощно възприятие за вътрешен мир, което се е появило след доста години заради вашия персонален напредък. След като сте претърпели доста наслади в живота, сте стигнали до извода, че желаете на първо място топъл и комфортен дом, в който можете да споделяте вашите мисли с някой, който ви схваща и поддържа.

За вас уважението е значимо, както и положителният сътрудник, който ви дава независимост и почита вашето персонално пространство. Такъв човек е заслужен за доверие и ще споделя с вас своето почтено мнение, даже в случай че не постоянно е това, което желаете да чуете. Този сътрудник ще желае да ви оказва помощ да следвате пътя, който сте избрали в живота.

Тези, които първо са видели кучето, също търсят откровеност в живота и другари, които да останат с вас даже в неприятни дни и ще ви поддържат просто, тъй като сте скъпи за тях.

Лице – точно това сте видели първо на картинката?

Ако сте видели лице, тогава мозъкът ви е ориентиран към по-голямата картина на живота и по-малко към детайлностите. Знаете задачите си, знаете къде отивате и какво желаете да постигнете в близко бъдеще. Вероятно сте известни с вашата почтеност и надеждност. Вие се справяте добре със комплицирани задания, свързани с учебно заведение, кариерата и/или фамилията.

Въпреки това, от време на време дребните задания могат да ви отегчават бързо, тъй че непрекъснато се нуждаете от мотивация, с цел да се движите напред.

Част от това, което търсите, евентуално е обвързвано с вашия бездънен вътрешен креативен капацитет. Вече знаете какво желаете в живота, само че гласът във вас ви споделя, че сте способни на повече.

Вижте още: Изберете карта таро и получете значим съвет за бъдещето си!

Разбира се, покривът над главата ви, колата и банковата сметка са положителни, само че това са единствено средства за прехрана, които оказват помощ на вас и вашето семейство да живеете обикновено. В живота нещата са по-важни от това, което носите, ядете и купувате. Сърцето ви към този момент знае това, което в действителност търсите, а отговорът може да бъде обвързван повече с любовта, в сравнение с с материалното благосъстояние.

Отделете време да размишлявате, да останете уединено със себе си и с природата, да се концентрирате върху сърцето си и по-късно да послушате това, което ви споделя. Когато почувствате, че се отварят вратите на мозъка ви, може да разберете тъкмо това, което търсите. След това, ще почувствате огромно задоволство, което няма да ви остави дълго време.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР