Очите ни говорят много, повече отколкото може да си представите

...
Очите ни говорят много, повече отколкото може да си представите
Коментари Харесай

По очите ще ги познаете: Различните цветове и характери по тях

Очите ни приказват доста, повече в сравнение с може да си визиите и повече в сравнение с може да изречете на глас. Цветът обаче е главният провинен, който ни подсказва какво крият мислите на отсрещния. Ето и жокерите, които ни дават цветовете на очите: 1. Сини очи
Хората със сини очи постоянно биват считани за плахи и слаби. Това в действителност е илюзия, която идва от миловидното изражение, което имат. Те са доста мощни душевен и могат да се оправят с всяко предизвикателство. Стремят се да взимат постоянно вярното решение и в по-голяма част от случаите им се получава. Тов ае повода да мислят дълго време и мъчно да вземат решение даже и най-елементарните неща. Не харесват измененията, изключително тези, които не са в техен интерес. Трудно се приспособяват, тъй като постоянно имат свое виждане за нещата. През 2003 проучване в Германия демонстрира, че децата със сини очи доста по-бавно взимат решение и доста по-трудно се приспособяват в ново обграждане.

2. Сиви очи
Хората с тъмносиви очи постоянно менят настроенията си. в 12: 00 са щастливи и усмихнати до ушите, само че в 12: 30 бълват мълнии и пази Боже да си отсреща им. Хората със светлосиви очи са внимателни. Трудно се доверяват на хората и трябват огромни старания, с цел да позволен някого до себе си. Те са комплицирани персони, които желаят да опитат от всичко.

3. Пъстри очи
Хората с пъстри очи са сложни за разгадаване. Те вършат това, което са си наумили, даже и всички да им споделят, че не са поели по правия път. Уверени, спонтанни и самостоятелни – това са трите думи, които ги дефинират най-точно. Тези хора умеят съвършено да гледат живота от хубавата му страна. Това е повода с лекост да сбъдват фантазиите си. Те не се предават, в случай че не се получи от първия път и самоуверено не престават да пробват с усмивка.

4. Кафяви и черни очи
Хората с тъмнокафяви и черни очи са типични водачи. Те са извънредно доброжелателни и това си проличава от топлия им взор. Трудно споделят, само че на драго сърце биха изслушали отсрещния и биха услужили с добър съвет. Тези хора търсят удоволствия, изненади и провокации, които лидерските им умения вземат решение без проблем.

5. Зелени очи
Хората със зелени очи са съблазнителни и загадъчни. При проучване, извършено в Impulse Croporation в Лос Анджелис, питат участниците кой цвят избират. Повечето от тях дават отговор зелен, като считат, че е „ секси”. Следващият път, когато се запознаете с някого, се вгледайте в очите му...това ще е от изгода и за пълностоен диалог.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР