Очи в очи! Любимата на Кобрата опасно близо до Суши

...
Очи в очи! Любимата на Кобрата опасно близо до Суши
Коментари Харесай

Целунати от Кобрата и от...

Очи в очи! Любимата на Кобрата рисково покрай Суши

Според едно скорошно изследване българите били най-нещастните в Европа. Според друго - били сме най-бедните. Дотук нищо ново. Интересно обаче е дали измежду интервюираните е имало и представителна извадка на нашите политици. Ако и те са в извадката, тогава в действителност ще имаме същински шокиращи и сензационни вести:

Българският политик най-нещастен в Европа!

Българският политик най-беден в Европа!

Логично е да е по този начин, защото и те са част от народа, въпреки и по непотвърдени данни. А щом са нещастни и небогати, излиза наяве за какво са и най-неадекватни. Те напряко са като едно целокупно политическо Суши, което е целунато от Кобрата. Първо се хилят и викат тенкю, след това се оплакват, че огромният съдружен сътрудник ги хванал откъм гърба, след това отиват на съд, след това пускат клипове, че тая игра могат да я играят и в други скутове, тъй като са морално самостоятелни - с една дума, влизат в предизборна акция.

Липсата на логичност при социалистите е ясна, тя е заложена в генезиса им, откакто настояват, че са заченати от Дядото. Напуснаха Народното събрание, с цел да слязат при народа, само че и Нинова не може да изясни на какво се е била качила, с цел да извърши това повратно деяние. При този акт да се изживяваш като морална опция на статуквото си е чисто политическо джендърство, това и Станишев ще <210> го каже.

При патриотите нелогичността е по-сложна. Не ми е ясно за какво желаят да са на три морета, откакто настойчиво държат да се удавят и в едно, повтаряйки малко по малко, скандал по скандал, буквално и дори мимически корабокрушението на Реформаторите. Дали е политически мазохизъм, или честност към обичайна ни податливост към исторически самоубийства, историята ще покаже.

Но и това не може да се съпостави с умните и красиви дейности от дясно. Толкова доста дейности и толкоз доста десни и по този начин единни в своята политическа непоследователност, че като че ли са родени от непокътнат хубав разум.

Някога огромният американски посланик Хенри Кисинджър беше попитал: На кой телефон би трябвало да се обадя, в случай че желая да беседвам с Европейския съюз? Та и аз, като един от многото десни хора, бих попитал: На кой телефон би трябвало да позвъня, в случай че желая да беседвам с Дясното? Сиреч, за кого да пусна бюлетината, в случай че желая да гласоподавам за Дясното? Трябва да си вземеш отпуск, с цел да разучиш всички абревиатури, които се пръкват през месец в нароченото за център-дясно или дясно-център пространство. А десният гласоподавател е работещ, ангажиран човек, най-малко това да отчетат пръкващите се. След всяка люта закана за някакво обединяване се появява нов водач в нова лудост и с нова абревиатура. А може би задачата е дясното да се насити с водачи, които в един миг да се трансфорат в членска маса на по този начин жадуваната огромна и мощна дясна партия? За която биха дали своят вот и селските десни, освен градските. Може и това да е тактиката, десните хора чакат двадесет години, разумно е да почакат още толкоз.

Само Съюз на демократичните сили не чака. Веднага попълни арендаторското място в листата на ГЕРБ с видния отвред Александър Йорданов. По-младите се стреснаха по какъв начин по този начин от учебниците по история изскачат живи хора, само че и това ще преживеят. Пък и Големия Ал работи назад на Суши, първо скача против Борисов, след това го целува. Няма неприятно, в политиката тези неща са признати за процесуални, а не за проституционални, в каквото Лукарски набеди Сушито от Лос Анджелис. Освен туй Йорданов е подготвен за Европарламента - до момента си изкарваше хляба като професионален антипутинист, а това е универсалното пояснение за всички беди, сполетели Евросъюза и останалия свят. Само да не изиска отново да махаме паметника на цар Освободител. Ако го повтори, ще предложим на мястото на император Александър Втори да сложим Александър Йорданов. Конят ще се резервира, единствено ще подсилим краката му. Като за тежък водач.

Защото е по този начин: едни са целунати от Кобрата, други - от бога.

Тези, вторите, са личностите. А когато личностите сменят водачите, България ще тръгне напред.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР