Очевидци разкриват, че въпросната му любима се появявала пред сградата

...
Очевидци разкриват, че въпросната му любима се появявала пред сградата
Коментари Харесай

Папараците Ги Изловиха! Няма Да Повярвате Коя Е Новата Любовница На Юксел! Изтекоха Първи Снимки!

Очевидци разкриват, че въпросната му обичана се появявала пред постройката на малкия екран по време на всяка негова отмора. Като Юки не се тормозил от инцидентните минувачи или сътрудниците си и обсипвал с целувки хубавицата.

Кадриев издокаран от глава до пети с костюма, с който излиза на екран от време на време чакал незнайната кокона с букет в ръце. С което озадачавал тези, които го познават тъй като за имиджа му на плейбой такава постъпка била нетипична. Явно, любовта към че новата му половинка е отключила неподозирани сантиментални страни у него. Той пази персоналния си живот в загадка, само че поради обичаната си е захвърлил задръжките и терзанията си и показва щастието си пред всички.

За страдание последните две връзки на новинаря, които бяха публично известни приключиха с разлъка. Първо законната му брачна половинка Бонка, с която се разведе скандално му нанесе доста удари под кръста като го заля с обети на висок глас.



Снимка: Пик

Бившата към този момент двойка се впусна в дълги фамилни войни поради щерката си Габриела. Която въпреки всичко остана при баща си. След като майка й се омъжи за сръбския предприемач Янош Ласко и отпътува за Сърбия.

След развода Кадриев постоянно бе виждам в компанията на една от огромните варненски хубавици Даниела Янкова. За страдание ориста сервира нечовечен удар на журналиста откакто обичаната му загуби неравната борба с рака през предишното лято. Смъртта й съумя да шокира всички, а опечаленият Юксел не се появи на погребението, предават от retro.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР