Очевидци на трагедията, която се разигра този следобед на варненския

...
Очевидци на трагедията, която се разигра този следобед на варненския
Коментари Харесай

Шофьорът на падналия от Аспарухов мост камион е загинал на място

Очевидци на нещастието, която се разигра този следобяд на варненския Аспарухов мост, описаха какво се е случило с камиона, преди да рухне мостът.

Пред полицията те обяснили, че преди случая се е чул мощен гръм, най-вероятно от спукана гума, а тежкотоварната машина е почнала да криволичи зигзагообразно, преди да се вреже в мантинелата.

Ето какво написа във фейсбук очевидец на случката:

Карах в Непосредсвена непосредственост до До камиона...
Ситуацата беше такава...
Двата камиона на моста караха един зад различен,а ние бяхме 3 тата кола... движехме се тъкмо с 50км/час и започнахме изпреварване, и сега когато влязохме в лявата лента, нещо изхвърча с многп огромна мощ из под кабинката на водача. Спука му ДЯСНА предна гума и камиона мигновено мина през мантинелата!!!
Моля не пишете безусловно нимакви нелепости, че индивида е карал бързо, тъй като кълна се карахме тъкмо с 50км в час зад двата камиона, а с тежкотоварвн автомобил и даже с 30 да беше отново щеше да се случи.Звъннах моменално на 112 Но в тази обстановка няма по какъв начин каквото ѝ да се направи за жалост.
Мир на праха му ;( ;( ;(
 Шофьорът на падналия от Аспарухов мост камион е умрял на място

Инцидентът стана към 14:15 часа през днешния ден на Аспаруховия мост, в платното за придвижване посока Бургас, товарен автомобил " Форд " е паднал през мантинелата на сухата част под моста.

Водачът е умрял на място. Пристигналите медици единствено са установили гибелта му.

Изясняват се аргументите и събитията към възникването на произшествието.

Една от версиите е, че може да става въпрос за техническа нередовност, в това число спукана гума. Не е изключено на 45-годишния лидер да му е прилошало. Към момента това е в областта на вероятностите. Ясно е единствено едно – че водачът е изгубил надзор над товарния автомобил.

Кабината на камиона е изцяло смачкана от удара при приземяването му. Пожарникари употребяват пневматична техника, с цел да извадят тялото на водача, оповестява Булфото.

Камионът е превозвал пръст, най-вероятно от ров на строителен обект.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР