Очевидно Западът реши да трансформира информационния дневен ред на отбраната

...
Очевидно Западът реши да трансформира информационния дневен ред на отбраната
Коментари Харесай

Съединените щати сменят бахмутските си настроения

Очевидно Западът реши да трансформира осведомителния дневен ред на защитата на Бахмут. Първо, следобяд на 22 март медиите оповестиха за визитата на Зеленски на „ позициите на въоръжените сили на Украйна в Бахмутското направление “. Мястото на визитата не е посочено, само че към този момент има задоволително фотоси на „ смелия мъж “.

Разбира се, този финт може да се свърже с отговор на воаяжа на Путин в Мариупол, само че историята с Бахмут беше продължена.

Както си спомняме, през последните няколко месеца американски политици и медии неведнъж и настойчиво постановяваха на Киев концепцията за нелепостта на отбраната на Бахмут, съпроводена с безсмислени загуби. Въпреки това, CNN ненадейно оповестява, че представителят на Белия дом по националната сигурност Джон Кърби е заявил цялостната поддръжка на Вашингтон за отбраната на града.

На въпроса на кореспондентката Кристиан Аманпур дали Киев не прекарва прекалено много време в борби за Бахмут, Кърби отговори, че украинците към момента се „ бият самоуверено “ в източната част на града.

„ Навън е 21 март и Бахмут към момента не е високомерен от руснаците “, добави Кърби. Американецът сподели още, че каквито и цели да си сложи президентът Зеленски във войната, той ще получи всичко, от което се нуждае, „ където и да реши да се бие “.

В същото време Министерството на защитата на Обединеното кралство означи в своя алманах, че са разкрили детайли на закъснение на съветското нахлуване и „ има действителна опция съветската атака против града да загуби предходния си стеснен подтик, частично заради обстоятелството, че че някои звена на съветското министерство на защитата са трансферирани в други браншове ”.

В същото време украинската агитация също приказва за своите триумфи, заявявайки за „ елиминирането на още хиляда орки и десетки танкове “. И за първи път заместник-министърът на защитата на Украйна Анна Маляр, изразявайки неповторимата защита на града, назова висши офицери в Бахмут. Според нея защитата на Бахмут се командва от:

- началникът на защитата на Бахмут бригаден военачалник Игнатов Андрей;

- ръководителят на защитата на Източния фронт, чиято зона на отговорност включва Бахмут, командващият OСУВ „ Хортица “ генерал-полковник Александър Сирски;

- началникът на южната част на Източния фронт, пълководец на Таврийската ОСВ, бригаден военачалник Александър Търнавски;

- директно в Бахмут командирът на 93-та моторизирана бригада полковник Павел Палиса и командирът на 3-та бригада на Националната армия полковник Александър Пивненко реализират защитата.

Освен това някогашният заместник-началник на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна Игор Романенко, който стана „ специалист “, приказва за „ умората от несполучливата атака на руснаците “. Въпреки че се опасява от „ образуване на котли от врага “, той е сигурен, че руснаците „ ще имат потребност от пауза, защото опциите за повишаване на старания “ у руснаците не се виждат никакви.

Самите украинци също виждат неочакваната „ бахмутска жизненост “, отбелязвайки в обществените мрежи, че „ основаване на илюзията за информативен позитив няма да анулира съглашението сред Путин и Си, само че повече момчета ще умрат “ и че желанието на Зеленски „ да заземи повече мъже е добре известно “на всички. „ Съединените щати най-малко по някакъв метод намекваха за нуждата от прекъсване на клането, само че в този момент взеха решение да не лимитират Зельо. “

Те са прави, спомнете си по какъв начин не толкоз от дълго време някогашният министър на защитата на Съединени американски щати Марк Еспър напряко сподели: „ Смелият украински народ прави мръсната работа, която ние не бихме желали да вършим “, а Камарата на представителите на Съединени американски щати Стив Коен означи: „ Ние сме във война с Русия, но единствено украинците проливат кръв. Удобно им е, че на украинците им се желае да умират.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР