Очевидно върви позиционна битка - МВР не иска да пуска

...
Очевидно върви позиционна битка - МВР не иска да пуска
Коментари Харесай

Илиян Василев: Няма да има битка между Делян Пеевски и Бойко Борисов - това са маневри преди договаряне

Очевидно върви позиционна борба - Министерство на вътрешните работи не желае да пуска алената бюлетина към Интерпол и да оказва помощ на Гешев, с цел да престане Божков да вади ”бележки”. Сайтът на властта показва отчаяние от Гешев за неналичието на прогрес в битката с корупцията.
Защото Борисов пласира Гешев в Съединени американски щати и в този момент отново от Борисов търсят отговорност. И Гешев арестува заместител министър, който не е от квотата на Пеевски. Да има нещо за пред чужденците.
Но по разкритията на проверяващите публицисти очевидци сме на амнезия и безхаберие.
Сякаш желаят да покажат, ние имаме собствен разказ за това що е корупция и по какъв начин би трябвало да се борим с нея. От време на време арестуваме някои слаб член на глутницата и го хвърляме краткотрайно на тълпата.
Гешев и Пеевски в отговор пускат Цветанов, който е подготвен за старт с нов план против Борисов. Никога не съм приемал евроатлантическите напъни на Цветанов, тъй като те не са органични. Този човек затри БиАйТи, там са му и офисите и се прави на демократ и евроатлантик? Къмон.
Не разчитайте на открита борба сред Пеевски и Борисов - това са просто маневри преди договаряне. Просто Божков се оказа прекомерно огромна хапка за Корпулентния.
И запитвам къде в тези разбърквания е опозицията и България.
Не приказвам за Българска социалистическа партия, нито за президента. Имат и аварийни разновидности и сполучливо обират протесния и демократичния избор.
А има толкоз свестни хора, или няма?

Илиян Василев, Фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР