Очевидно в президенството има някакъв оголен нерв. Така политическият анализатор

...
Очевидно в президенството има някакъв оголен нерв. Така политическият анализатор
Коментари Харесай

Георги Харизанов за искрите между Борисов и Радев: В президентството има оголен нерв

" Очевидно в президенството има някакъв разкрит нерв ". Така политическият анализатор Георги Харизанов разяснява в студиото на „ Здравей, България “ по Нова телевизия искрите на върха, които се хвърлят сред премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев.

Според политолога в тази ситуация от страна на министър-председателя няма открояване на удар. „ Не разбрах целият този проливен дъжд от страна на президента на какво се дължи. За пръв път виждаме някъде президент на приказва по този начин и то на своя шеф на кабинет “, съобщи Георги Харизанов.

Събеседникът му в студиото журналистът Мира Баджева счита, че Борисов не желае да удря директно. „ Първото име, което бе намесено, е на Иво Христов “, уточни тя.

„ Изключително неуместно отклоняване на удара. Техника, която употребява елементарно и ловко “, счита журналистът. По думата й напрежението е налице, тъй като и двамата са много честолюбиви хора. Грешката на президента пък е в това, че реагирал от себелюбие, тъй като егото му е наранено. „ Борисов несъмнено влезе в пояснителен режим. Рядко го виждаме от него “, счита още Мира Баджева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР