Очевидно ученията, които почнаха около границите на Украйна, не бяха

...
Очевидно ученията, които почнаха около границите на Украйна, не бяха
Коментари Харесай

Владислав Панев: До края на зимата България няма да има проблеми с природния газ

Очевидно ученията, които почнаха към границите на Украйна, не бяха инцидентни. Ситуацията стартира да наподобява на тази в Чехословакия, когато братските нации освобождаваха страната без тя да желае и инсталираха марионетно държавно управление. Това съобщи Владислав Панев, народен представител от Демократична България, в студиото на Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 694
Според него прекрояването на границите е извънредно огромен проблем за целия район: “Това може да докара до резултата на доминото в целия свят ”. По думите у в дълготраен проект това води до обедняване, тъй като вложители не биха пристигнали в страна с боен спор.

“Ако доставките на газ бъдат прекъснати, ще има известно стеснение за България. Хранилището на Чирен се цялостни с газ, а не се изпразва. До края на зимата няма да има проблеми ”, разяснява Панев.

Като огромен проблем дефинира инфлацията и последващото обедняване на хората.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 694  Във Външно се събира Кризисният щаб, който следи обстановката към Украйна Във Външно се събира Кризисният щаб, който следи обстановката към Украйна  Бивш министър за българската позиция по спора в Украйна: Не чухме нищо от МО. Слабото звено в Министерски съвет е Янев Бивш министър за българската позиция по спора в Украйна: Не чухме нищо от МО. Слабото звено в Министерски съвет е Янев  Чуков: Русия няма да окупира Украйна Чуков: Русия няма да окупира Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР