Очевидно става дума за политика. Наблюдаваме твърда игра от страна

...
Очевидно става дума за политика. Наблюдаваме твърда игра от страна
Коментари Харесай

Адв. Минчо Спасов: Шефката на ``Митници`` е объркала сметките на тези, които са част от системата

" Очевидно става дума за политика. Наблюдаваме твърда игра от страна на тези, които сега държат властта в Министерство на вътрешните работи – това са Движение за права и свободи и ГЕРБ, и опит на другата страна в шахматната партия да лишават част от позициите на статуквото - към този момент не съумяват ".

Това е прочитът на протичащото се във вътрешното министерство и битките за власт и напън там на някогашния народен представител адв. Минчо Спасов.

" В този спор кой е положителният и кой е неприятният - в моите очи най-малко надвива мнението, че шефката на Митниците, назначавайки нови хора, които дори не са част от системата, на другите КПП-та е объркала сметките на тези, които са част от системата, тъй като те доста прецизно държат хората, които ръководят Митниците, да са вътрешни хора, част от системата. За страдание, множеството вътрешни хора са със зависимости от предходни техни прояви ", изрече мнението си той в изявление за предаването " Преди всички " на " Хоризонт ".

Според него сега прокуратурата от ден на ден се трансформира в политически състезател:

" Тези записи са следени от прокуратурата. Тя би трябвало да даде единодушие за тяхното приключване. А дали това е ставало посредством службите, преди да стигнат до прокуратурата – това значи, че службите също са пробити и са в работа на една от партиите, които употребяват тези компромати ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР