Очевидно след махането на Гешев господин Борисов навири гребена и

...
Очевидно след махането на Гешев господин Борисов навири гребена и
Коментари Харесай

Корнелия: Борисов го навири след махането на Гешев

" Очевидно след махането на Гешев господин Борисов навири гребена и още веднъж стартира в негов жанр следващия опит да въвлече Българска социалистическа партия в общия безпорядък. Изглежда го нервира това, че Българска социалистическа партия стои устойчиво и в профил на техните сговори и се мъчи по някакъв метод да притегли и нас " - по този начин лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отговори на Борисов, че България е изнасяла оръжие за Украйна и по време на постоянното държавно управление. Тя съобщи, че изказванието му е безапелационна неистина.

Нинова не разяснява думите на президента Румен Радев от сутринта, че страната е тласкана към война, а само повтори партийната позиция да не се изнасят оръжия за Украйна. Според нея изпращането на медици и санитари там е изпращане на жива мощ.

" Прегрупира се задкулисието, с цел да оцелее и да продължи да ръководи ", разяснява тя.

Според нея ръководещата коалиция е направила " пленник цялата страна и целия народ ".

" В момента имаме две държавни управления. Едно публично сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и едно същинско, което ръководи, на ГЕРБ и Движение за права и свободи със златния пръст на " Възраждане ", разяснява Нинова.

" Плаващите болшинства са еманация на задкулисието. Тук не се взимат трайни решения за ориста на България и на хората, а се договарят по стаите краткотрайни решения, което значи неустойчивост и неустановеност ", изясни тя.

Според нея ръководещата коалиция към момента няма управническа и законодателна стратегия.

" Същото нещо ни беше препоръчано и на нас - влезте в държавното управление официално, пък в случай че нещо не сте съгласни, ще вземаме решения с другите партии Политическа партия и Демократична България. Това ни беше казано публично ", описа Нинова за договарянията на социалистите с ГЕРБ за кабинет с първия мандат. В момента групата ѝ не взела участие в сглобките на другите.

Левицата още няма номинации за шефове на Българска народна банка, Сметната палата и здравната каса. Това обаче не значело, че няма да има такива.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР