Очевидно работата на пълен работен ден също не притеснява Ива

...
Очевидно работата на пълен работен ден също не притеснява Ива
Коментари Харесай

Зад Армията От Охранители Приказката Не Е Чак Толкова Розова! Целият Живот На Ива Софиянска Се Преобръща! Водещата Реши Да

Очевидно работата на цялостен работен ден също не тормози Ива Софиянска. Тя е на мнение, че фамилията е това, което има стойност. Всичко останало е просто суетност.

Единственото, което й дава сили, е точно обичта на обичаните хора. Наследницата на някогашния столичен кмет добавя, че след тежкия работен ден най-вече я радва наличието на децата и брачна половинка й.

Ива Софиянска твърди, че подписът не е трансформирал нищо в връзките й с Антон. С него даже са по-щастливи, откогато в живота им са се появили децата.

Бившата моделка не стопира да хвали брачна половинка си и твърди, че той е необикновен татко. Тя не крие, че Антон й оказва помощ доста в грижите за децата.

Единственото, което не е й подхожда е децата й непрекъснато да бъдат охранявани. Но предвид на неприятните събития в последно време, щерката на Стефан Софиянски към този момент се е примирила и с този факт, написа Пик.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР