Очевидно, нежелаейки да бъдат размазани между плесниците или ударите с

...
Очевидно, нежелаейки да бъдат размазани между плесниците или ударите с
Коментари Харесай

Комарите помнят опасните за тях хора и ги избягват

Очевидно, нежелаейки да бъдат размазани сред плесниците или ударите с длани на съответния човек, комарите, откакто са издухани от насрещна бликам вятър, избягвали в продължение на 24 часа индивида, чиито мирис са асоциирали с рисковите придвижвания на ръцете.

Сред няколко "вкусни " за кръвосмучещите инсекти, сред които и "опасната " жертва, комарите съвсем постоянно се насочвали към другите евентуални източници на кръв.

Една от създателите на проучването, Хлое Деандер, академик от Политехническия университет на щата Вирджиния, споделя, че всеки човек отделя благоуханен коктейл от над 400 химикала, в на практика неповторимо за всеки обособен субект съчетания.

"Очевидно няма по какъв начин да знаем кое прави даден човек желана цел за досадните инсекти, само че е реалност, че те имат желания към избрани човеци. Но даже тези с "вкусна " за кръвосмучещите кръв, откакто създадат няколко опита да убият натрапника, карат последния да бъде деликатен и да го заобикаля. ", добавя тя.

Колкото и куриозно да звучи, комарите са най-опасните животни за индивида в международен мащаб.

Ежегодно те предизвикват 600 000 (шестстотин хиляди) смъртни случая , пренасяйки смъртоносни инфекции с съдбовен край и надалеч изпреварвайки идващите в класацията акули, лъвове, слонове и така нататък

>>>>>>>Още по тематиката: Вирусът Зика заплашва курортите на Турция
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР