Очевидно нарочно ескалира ситуацията, разбира, че по-добре да "падне в

...
Очевидно нарочно ескалира ситуацията, разбира, че по-добре да "падне в
Коментари Харесай

Илиян Василев: Посланик Митрофанова съвсем изгуби контрол върху себе си

Очевидно преднамерено ескалира обстановката, схваща, че по-добре да "падне в битката ", да удари едно коляно на Шефа в Кремъл

Дори не мога да си показва в най-екстремните разновидности на вербален делириум по какъв начин български дипломат в Москва изрича, думите, че служителите в съветското държавно управление и съветския министър председател и външен министър нямат право да подлагат на критика българския дипломат, за това че е споделил, че съветския народ не споделя политиката на съветското държавно управление против българския народ.?!?!

Посланик Митрофанова напълно изгуби надзор върху себе си. Тя е дипломат, делегат, поддръжник на съветското държавно управление при българското държавно управление и уважението към институциите и хората, които го оглавяват е наложително изискване тя може да си прави работата. След като предумишлено и жестоко унищожава тази основа, тя няма какво да прави тук повече.

Не зная къде Митрофанова е учила интернационалните връзки и интернационално право, само че последното нещо във Виенската спогодба е неуважението към приемащата страна и народ, в това число към институциите - а министър председателят е институция, определен от същия този народ.

Очевидно Митрофанова предизвика и преднамерено ескалира обстановката тъй като схваща че тя повече не може да си прави работата тук и е добре да "падне в битката ", т.е. да удари едно коляно на Шефа в Кремъл. Иска и да активизира опозицията и смъкна държавното управление, като принуди Петков да я изгони.

Да наричаш служител премиера, и да му отказваш правото да отговори на неприемливи за дипломат квалификации е под всякаква рецензия. Тя, път и всеки различен дипломат, е държавен служител в съветското министерство на външните работи на Русия с доста по-малък сан и арогатност.

Още на следващия ден заран да я изгонят. И то през заместител министър на външните работи и повече Петков или даже министъра да не вземат отношение - не им е равнище. Имат представител на външна, най доста Лена. Но преди този момент да отзоват посланика ни в Москва за съвещания с цел да му спестят "реципрочността "..

Това, което най-вече обаче би ги заболяло е в случай че изгоним 20 души дипломати или повече, като сведем състава на посолството им до броя на нашите дипломати там. И цялостно ембарго за срещи на съветски дипломати /извън рутинните в МВнР/.

Не знам какво и по какъв начин преподават в МГИМО по тези дисциплинираност, само че на следващия ден и изпратете Виенската спогодба. Да я прочетете ред по ред.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР