"Очевидно напълно непознат за нас колега, симпатичен човек", това беше

...
"Очевидно напълно непознат за нас колега, симпатичен човек", това беше
Коментари Харесай

Как реагираха политическите сили на кандидатурата на Пламен Николов за премиер

"Очевидно изцяло чужд за нас сътрудник, приветлив човек ", това беше първият коментар пред медиите на съпредседателя на "Демократична България " Христо Иванов по отношение на номинацията на Пламен Николов от "Има подобен народ " за министър председател.

"Рано е за какъвто и да е коментар, може би е малко тъжно за страната цялата тази работа ", добави Иванов.



"На този стадий не виждам какво можем да разясняваме, ще изчакаме по какъв начин ще бъде презентиран претендентът за министър председател, съставът на Министерския съвет, каква стратегия ще бъде показана ", уточни Христо Иванов.

Относно оповестените от Пламен Николов цели Иванов означи, че всеки български жител може да ги разгласи, те са значими.

"Изразявам удовлетворение, че четири от целите, които претендентът за министър председател на "Има подобен народ " изрази обществено, съответстват с целите на "Изправи се БГ! Ние идваме! ", сподели от своя страна Мая Манолова.



Тя съобщи, че чака, че претендентът за министър председател ще организира един градивен диалог с парламентарните групи и изрази вяра, откакто имат общи цели, да бъдат открити и общи решения.

"Оценявам позитивно, че Тошко Йорданов разгласи, че поддръжката от "Изправи се БГ! Ние идваме " и "Демократична България " е значима за "Има подобен народ ", тъй като такова е упованието на българските жители, на хората от митингите – да има държавно управление на смяната, не на подмяната. Ще изчакаме идната седмица срещите, които ще организира претендентът за министър председател с парламентарните групи. Ще желаеме да го чуем. Да чуем задължения за периодите, в които да се случи правосъдната промяна, за метода, по който ще се преизчислят пенсиите, за обществената политика, за поддръжката за компаниите ", добави Мая Манолова.

Българска социалистическа партия ще предложения претендента на "Има подобен народ " за министър председател Пламен Николов на диалог в парламентарната група.

Това заяви пък заместник-председателят на Българска социалистическа партия по обществени политики Ирена Анастасова след съвещанието на Изпълнителното бюро на партията.



"Бихме желали да има такава среща, тъй като ние сме прецизирали целите и следва да работим по формата на поддръжка на тези цели - дали ще бъде съглашение, дали ще бъде стратегия на държавното управление, само че ние държим да проведем този диалог, с цел да може да имаме и някаква форма на поддръжка, която да е писмена ", уточни Анастасова.

"Ние чухме претендента за министър председател, както и всички български жители чуха това от медиите, разяснява заместник-председателят на Българска социалистическа партия. Ние го познаваме толкоз, колкото, допускам, и останалите жители в България ", добави тя.

"Съдейки по биографията, той е един просветен младеж със сериозен управнически опит, тъй че това е на първо четене ", сподели Ирена Анастасова. "Лично аз и сътрудниците от екипа "Образование ", които водихме договарянията с "Има подобен народ ", го познаваме от тези договаряния и сме с доста положителни усещания, тъй като той е един диалогичен човек ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Кога разбрахте, че не стреляте по елен, а по ваш приятел от ловната дружинка? - Когато еленът стартира да отвръща на огъня. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСлужебният министър председател: Нека се запасим с самообладание и да чакаме мъдростта на партиитеБъдещите упоритости на херцогинята могат да доведат до политическа кариера в идващите години, счита кралски експертНе всяка холивудска звезда е имала елементарен животВъпреки настоящата ремонтна стратегия при генериращите мощности, електроенергийната система работи нормалноТворбите му са преведени на повече от 20 езикаСЗО регистрира нарастване от 8% на новите случаи на ковид на седмична база в международен мащаб " Моля, спазвайте прецизно противоепидемичните ограничения! Носете маски на закрито и спазвайте рекомендациите за отдалеченост и стерилизация! ", насочи апел здравният министърАнализирани са общо 90 клинични пробиЗа ролята на Фийби Лиса Кудроу печели Еми за най-хубава комедийна актриса в сериал " За нас оптималното решение е да се основат профилирани отделения и отдели в седалищата на сегашните пет апелативни региона ", сподели СтоиловРазработка на IBM може да помогне в забавянето на болесттаДвама от водачите са с охлузвания по лицетоВижте кои известни персони споделят една зодия с васЕдуард споделя, че е бил част от строго секретна стратегия през 2004 г.Пред
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР