Очевидно изтощен след раждането на третото си дете, принц Уилям

...
Очевидно изтощен след раждането на третото си дете, принц Уилям
Коментари Харесай

Скапан от умора, принц Уилям заспа насред церемония

Очевидно отпаднал след раждането на третото си дете, принц Уилям задряма по време на гала по отбелязването на австралийския народен празник Деня на Анзак, отдаден на починалите австралийци при десанта на Галиполи, написа The Sun, представен от Блиц.
 

35-годишният татко към този момент на три деца бил превъзбуден при идването си в Уестминтърското абатство и поздравил горещо бъдещата си снаха Меган Меркъл с целувка по бузата.



Но Уилс, както за малко го назовават англичаните, откакто седна до американската актриса и брат си Хари, явно се почувства ужасно изтощен и се бореше да държи очите си отворени по време на едночасовата гала.



На няколко пъти главата му клюмваше, а по-късно се сепваше и отваряше стреснато очи, написа The Sun. Малко по-рано той бе споделил, че жена му Кейт и бебето са добре.



Името на бебето още не е огласено и тематиката се е трансформирала в същинска фикс идея за доста британци, а също по този начин и австралийци. 
Букмейкърите са приели над 100 000 залози за това по какъв начин ще се споделя височайшият наследник, като любимци са Артър и Александър.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР