Очевидно има симбиоза между политиката и криминалния контингент. Скорошните случаи

...
Очевидно има симбиоза между политиката и криминалния контингент. Скорошните случаи
Коментари Харесай

И Лукарски вижда симбиоза между власт и престъпност!

”Очевидно има симбиоза сред политиката и престъпния контингент. Скорошните случаи ни връщат при започване на Прехода. Трябва да се попитаме каква е връзката сред Очите и Бенчев. Обявяваме Очите за национално търсене за неща, които имат отминалост от 10 години. Чак в този момент ли се сетихме? По-скоро става дума за почистване на терен ”.
Това сподели някогашният водач на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски.

Според политика реакцията на премиера е знакова. " Вместо да се впусне в политически диспути и да нападне Българска социалистическа партия, той отсъди, че във всяка партия има гнили ябълки ", разясни Лукарски.

Темата обхвана и сринатата система на Търговския указател. В общественото пространство се появи изказванието, че водачът на " Да, България! " Христо Иванов е отговорен за случилото се.

" В качеството си на какъв е упрекнат Христо Иванов? Той е част от фондацията, която е въвеждала настоящето осведомително обслужване на настоящия Търговски указател. Защо не е изработен back-up при положение, че системата се срине? Изглежда самоубийствено жалко, в случай че не е съзнателно ", уточни гостът.

За край на диалога Божидар Лукарски даде мнението си за търкането сред " Патриотите ". " Те си дават сметка, че само дружно могат да останат за по-дълго във властта. Техните гласоподаватели не се поддават на театри, защото са корав електорат. Търканията им са спектакъл за пред света и пред ГЕРБ ", заключи той пред Bulgaria ON AIR.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР