Очевидно ген. Мутафчийски беше скрит, трябва да видим защо, заяви

...
Очевидно ген. Мутафчийски беше скрит, трябва да видим защо, заяви
Коментари Харесай

Вицепрезидентът: Мутафчийски очевидно беше скрит, българите имат нужда от отговори на много въпроси

 Очевидно ген. Мутафчийски беше прикрит, би трябвало да забележим за какво, съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. 

" Според мен беше почтено да се даде последна дума на ген. Мутафчийски. Все отново всички ние живяхме месец и половина всеки ден. Той беше в нашия дом по един или различен метод. Очевидно беше прикрит, би трябвало да забележим за какво. Дали в действителност напрежението, което се усещаше сред щаба и изпълнителната власт, и министър председателят и военачалник Мутафчийски, което витаеше във въздуха, фактически е стигнало някаква точка на шупване или съображенията са други ", обясни  вицепрезидентът.

Вицепрезидентът означи, че като българи и като общество има потребност от отговорите какво става.

" Това, което чух сутринта беше много неблаговиден пиар. Видите ли имало повече негативни послания от страна на щаба, в сравнение с положително. Това е доста недостойна и нечестна оценка на щаба, тъй като той си свърши работата, изключително в първата седмица, когато действително неговото оповестяване и брифингите имаха една цел и тя беше изпълнена ", разяснява още Илияна Йотова.

Според нея ние продължаваме да не знаем като общество какво ни чака. " За този месец и половина слушахме доста статистика. Доста внушения имаше за апокалипсис. Няма да не помни онази прословута конференция за пожара към горите в Чернобил, която беше безусловно непредизвикана в 23.00 ч. и която в една доста изнервена и натоварена психическа конюнктура, беше безусловно ненужна ", разяснява още вицепрезидентът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР