Очевидно ген. Мутафчийски беше скрит, трябва да видим защо. Тези

...
Очевидно ген. Мутафчийски беше скрит, трябва да видим защо. Тези
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Очевидно ген. Мутафчийски беше скрит

" Очевидно ген. Мутафчийски беше прикрит, би трябвало да забележим за какво. " Тези подозрения изрече вицепрезидентът Илияна Йотова по Българска национална телевизия в коментар за прекратяването на постоянния брифинг на Националния действен щаб. Рано тази заран представителят на държавното управление Севдалина Арнаудова разгласи, че брифингите на щаба се приключват, тъй като обществото е добре осведомено за пандемията от ковид, а и поради рецензиите към него.

" Според мен беше почтено да се даде последна дума на ген. Мутафчийски. Все отново всички ние живяхме месец и половина всеки ден. Той беше в нашия дом по един или различен метод. Очевидно беше прикрит, би трябвало да забележим за какво. Дали в действителност напрежението, което се усещаше сред щаба и изпълнителната власт, и министър председателят и военачалник Мутафчийски, което витаеше във въздуха, фактически е стигнало някаква точка на шупване или съображенията са други ", разяснява Йотова.

Вицепрезидентът означи, че българите като общество имат потребност от отговорите какво става. " Това, което чух сутринта, беше много неблаговиден пиар. Видите ли имало певече отрицателни послания от страна на щаба, в сравнение с положителни. Това е доста недостойна и нечестна оценка на щаба, тъй като той си свърши работата, изключително в първата седмица, когато фактически брифингите имаха една цел и тя беше изпълнена ", разяснява още Илияна Йотова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР