Очевидно Европа няма как да не бъде част от този

...
Очевидно Европа няма как да не бъде част от този
Коментари Харесай

Биков пред Дарик: Ние предложихме формула на проевропейско управление

„ Очевидно Европа няма по какъв начин да не бъде част от този спор... Това е един опит за смяна на граници в Европа “, сподели Тома Биков в специфичното предизборно издание на „ Стълбището “ по Дарик във връзка с решението на Руската федерация да спре газоподаването по „ Северен поток 1 “.

По думите му най-големия слон в стаята е политическата рецесия. Според него най-силното обръщение е, че би трябвало да има държавно управление след изборите и това се реализира доста мъчно ис доста комплицирани конфигурации.

По отношение на срутения тютюнев склад в Пловдив той посочи, че би трябвало да се вземат систематични ограничения на национално равнище, а не да се работи „ на парче “.

„ Хубаво е да се работи, само че да не се показва като борба с цялата корупция в страната “, изясни Биков по отношение на проблема на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. Той изясни, че при нарушаване от страна на компанията, тя би трябвало да си поеме отговорността.

„ Това не е тематика, която може да бъде огромна “, изясни Тома Биков.

„ Първата и най-голямата тематика явно е инфлацията и внезапното рухване на покупателната дарба “, изясни Биков по отношение на тематиките, които вълнуват жителите.

„ Ние сме в подготвеност да сведем инфлацията до междинните равнища в Европа “, безапелационен е Тома Биков.

По думите му промени се вършат с 2/3 и публично единодушие, а не с 121 депутата.

„ Ние не даваме опция на системите да проработят “, изясни той по отношение на опитите за „ козметични “ промени в законодателството.

„ По партийна линия да сменим основния прокурор? Ми аз съм срещу. Партиите могат да предложат законодателство. На партиите им е неразрешено да сменят основния прокурор “, изясни Тома Биков.

Той изясни, че би трябвало да има орган, който да е обособен от основния прокурор и от Висш съдебен съвет. Той изясни, че няма партия в България, която да е „ за “ корупция.

„ Ние предложихме формула: проевропейско ръководство “, безапелационен е Тома Биков.

Той съобщи, че от ГЕРБ очакватпартиите да предложат стратегии, а не опорните си точки.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР