Очевидно е, че ще бъдем опозиция, коментира изборите за парламент

...
Очевидно е, че ще бъдем опозиция, коментира изборите за парламент
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Няма да сме послушна опозиция

Очевидно е, че ще бъдем съпротива, разяснява изборите за парламент и президент пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ. Тя предвижда, че още веднъж няма да има устойчиво ръководство и 47-ото Народно заседание няма да има дълъг живот.

" ГЕРБ може да бъде в съпротива и тя не е безмълвна и послушна съпротива. Въпреки многото изборни проблеми в разнообразни секции с машините нито една машина не беше сменена и необичайно за какво ни бяха 400. Това не се случи обаче, тъй като ГЕРБ освети този развой ", разяснява Атанасова.

Според нея изборната интензивност е рекордно ниска поради усложнението на хората да гласоподават с машините.

" Изключително повлияха репресиите, това е думата, и включването на целия държавен уред против членове и симпатизанти на ГЕРБ – това няма по какъв начин да не бъде регистрирано ", акцентира тя.
Сред факторите за слабата изборна интензивност Десислава Атанасова уточни и електоралната отмалялост от следващите избори и политическото опълчване.

" Мантрата, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са управлявали дружно, в този момент, че Движение за права и свободи ще поддържа вероятно претендент, подсилен от ГЕРБ, считам към този момент за изтъркана ", сподели Десислава Атанасова преди балотажа за президентския пост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР