Очевидно е, че когато си имаме работа с първак комунисти

...
Очевидно е, че когато си имаме работа с първак комунисти
Коментари Харесай

Митов за Рашков: Когато си имаш работа с първак комунист - такъв арест можеше да се очаква

" Очевидно е, че когато си имаме работа с първак комунисти като Бойко Рашков, карцерът на Борисов можеше да се чака. Глупостта на тези хора докара до това, че единственият метод да изместят фокуса от публичния спор, че не се оправят с ръководството, е да създадат сходен вид акция ", това съобщи пред Българска национална телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

" По никакъв метод не се протяга ръка на опозицията, в случай че нямаш добре квалифициран доказателствен материал или процедурно не си си изпипал всичко до запетайката ", безапелационен беше той.

" Ако те са си разпределяли постовете, Бойко Рашков трябваше да е министър на вътрешните работи, а не " дишач " в нечий врат. Добре пристигнали в страната на Васил Божков, на който през вчерашния ден министър председателят Петков се трансформира в представител. Това е суровата действителност. И в случай че министър-председателят си е разрешил да дава нареждания на полицията кого да арестува, това на процедура е нарушение на закона. И би трябвало да си подаде оставката. И той, и държавното управление ", сподели още Митов.

Той разясни, че през вчерашния ден юристът на водача на ГЕРБ - Менко Менков е изредил куп процесуални нарушавания:

" Правителството си разреши да забърка Европейската прокуратура в цялата тази тяхна каша. Аз съм уверен, че Лаура Кьовеши няма и визия за какво бе забъркано името ѝ. Това значи, че оттук насетне в Европейска комисия на държавното управление в България ще се гледа като на дребни шмекери, които се пробват да си прикрият срамотиите ", съобщи още Митов.

Той добави, че ръководещите се чудят по какъв начин тъкмо да " замажат тежкия гаф, който сътвориха ".

" Няма по какъв начин да знаем кой ще бъде още задържан. Това вероятно е единствено в главата на господин Божков. Питайте него. Единственият метод да се оправим с рецесията, в която страната е затънала, е оставка на това държавно управление ", още веднъж съобщи Митов.

Той означи, че няма тематика, по която на това държавно управление не може да не бъде пожелан избор на съмнение:

" Кога, по каква сфера ще желаяме избор на съмнение, това занапред ще се взема решение. Но когато тръгнат такива процеси, връщане обратно на държавното управление няма. Те потвърдиха две неща - че не може да им се има доверие със злоупотребата с Европейската прокуратура и името на Лаура Кьовеши и с това, че министър-председателят наруши закона, персонално разпореждайки ареста на водача на опозицията ".

По интернационалната тематика №1 - войната в Украйна, той означи, че " четворната коалиция потвърждава следващото си изтощение ":

" Те са разцепени и в това, единственото, което ги сплотява, е говоренето против Бойко Борисов ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР