Очевидно е, че част от служителите в НАП, които носят

...
Очевидно е, че част от служителите в НАП, които носят
Коментари Харесай

Румен Петков: Престъпление като това срещу НАП не трябва да се фетишизира

Очевидно е, че част от чиновниците в Национална агенция за приходите, които носят отговорност за сигурността на данните, са се издънили. Но такива издънки стават във всички страни. По-смущаващото бяха мненията по-късно. Михаил Константинов излиза на екрана и афишира кой е нарушителят и към този момент му е оповестил присъдата, а пък министър председателят излиза и го афишира за магьосник. Когато е осъществено закононарушение, то не би трябвало да се фетишизира. Когато има линия като правото, властта не може да минава зад тази линия. Това разяснява в студиото на Още от деня по Българска национална телевизия ръководителят на АБВ Румен Петков.

На въпрос за партийните дотации Румен Петков показа, че АБВ е групировка, която се устоя от членския си импорт и от някои по-заможни симпатизанти на партията.

,,Притеснен съм за финансовото положение на партията, само че това не е мотив за драма. Виждам, че има сила в хората и както се пееше в една ария - ''Не всичко е пари, приятелю'', съобщи той.

Той добави, че по договорката за F-16 няма да бъдат платени 2,200 милиарда, както се твърди, а 2,600 милиарда лв. с Данък добавена стойност.

,,Ние ще платим големи пари за аварийните елементи. Отделно, че никой не споделя какъв брой ще платим за поддръжката на в този момент употребяваните самолети Миг и Су'', уточни водачът на АБВ.

На локалния избор наесен Румен Петков не изключи опцията за взаимно явяване на АБВ и Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР