Очевидно драмите в „На кафе“ са твърде дълбоки, а обстановката-тягостна,

...
Очевидно драмите в „На кафе“ са твърде дълбоки, а обстановката-тягостна,
Коментари Харесай

Пробват нови водещи вместо Гала

Очевидно драмите в „ На кафе “ са прекомерно дълбоки, а обстановката-тягостна, откакто късно най-дългогодишната водеща Гала си взе отмора и отпраши на морето. Тя пусна няколко фотоси от красиво крайбрежие без да прецизира къде се намира, същото направи и половинката й Стефан, който употребява отпуската, с цел да се научи да кара сърф. По същото време дъщерята на Гала Мари Константин се записва от Царево, само че дали тя е с известната си майка Hotnews.bg не се наема да гадае.



Докато водещата я няма с изключение на авансово записани от нея срещи вървят и диалози с посетители в ефир, в които се пробват две от репортерките на предаването –дъщерята на Иво Танев Албена и Ася Енева.



Явно е, че двете не могат да заемат напълно мястото на титулярката, само че явно в предаването ще има промени през есента и те може би включват даването на по-голяма роля на младите репортерки за сметка на поизчерпаните панелести и Гала.



Тя явно е на прага на силите си след абсурда с Ева Веселинова и по тази причина е решила, или пък е била пратена в непредвидена почивка малко преди предаването да спре за обичайна лятна отпуска, каквато има всяка година.



Все отново плевенчанката от на следващия ден още веднъж ще е на екран, само че докога единствено времето ще покаже.



фотография: инстаграм
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР