Очевидец засне странна светеща топка от най-високия паметник в Чили

...
Очевидец засне странна светеща топка от най-високия паметник в Чили
Коментари Харесай

Правете си изводите: Турист засне НЛО, но никой не му повярва, докато друг не доказа правотата му с ВИДЕО

Очевидец снима странна светеща топка от най-високия монумент в Чили - 83-метровия Cruz del Tercer Milenio. А по-късно показа фрагментите в мрежата, написа в. " Дейли Стар ". На фрагментите се вижда, че в далечината над града лети някаква бяла топка, която по-късно стремглаво се доближава към мястото, където се намира снимащия.

Клипът предизвика доста оживени дебати в мрежата. Част от потребителите решиха, че това не е нищо друго, освен потвърждение на съществуването на извънземните, които са решили да посетят страната им.



Други обаче са настроени по-скептично. Те са на мнение, че това е само отражение в стъклата на паметника. Въпреки това видеото е попаднало в полезрението на медиите и местните телевизионни канали. Един от потребителите в отговор на думите на скептиците обаче публикува друг клип, който по думите му, е заснет на същото място, но от друг човек.



" Изгледайте още едно видео, записано от друг човек почти едновременно - с интервал от три минути, правете си изводите ", написа Agustin Lepe.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР