Очевидец от щата Джорджия твърди, че е видял няколко самолета

...
Очевидец от щата Джорджия твърди, че е видял няколко самолета
Коментари Харесай

Очевидец от Джорджия: Видях ярко червено НЛО, преследвано от 6 изтребителя от ВВС на САЩ

Очевидец от щата Джорджия твърди, че е видял няколко самолета от Военновъздушни сили на Съединени американски щати да съпровождат червено-оранжево кълбо, летящо на към 200 метра над морското ниво.

В своя доклад пред най-голямата организация за НЛО в света MUFON очевидецът оповестява, че на 21 февруари 2017 година в 10 часа вечерта той изнесъл собствен телескоп в градината, с цел да следи звездите и чул приближаващ от север тон на нисколетящи самолети.

„ Олърнах се, с цел да видя какво е това и забеляцах червено-оранжево кълбо с диаметър към 10 метра и доста мигащи бели светлини в централната му част, което постепенно се движеше в моя посока.” След това той видял, че 6 изтребителя преследват НЛО-то.

„ Единият аероплан беше на към 150 метра западно от алената сфера, а различен – на същото разтояние, само че източно от нея. Други 4 самолета крило до крило следваха зад нея. Те прелетяха доста ниско и постепенно тъкмо над главата ми”, твърди очевидецът.
След като самолетите прелетяли над алената сфера, те създали завой и още веднъж се върнали зад нея. След това целият екскор траял да се лети на юг и скоро се скрил зад дърветата.

С следствието на невероятния случай се захванал шефът на локалния клон на MUFON Джереми Хъслем и оперативният служащ Брайън Трейнър, които написали в своя отчет: „ Това че 10-метровото червено-оранжево кълбо е било съпроводено от изцяло узнаваеми реактивни самолети, е мотив за няколко въпроса: „ Знаели ли са водачите на тези самолети каква е тази сфера, която те съпровождат?” и „ Какви цели са преследвали те?”.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР