Очертава се труден парламент. Колкото повече партии, толкова по-сложно ще

...
Очертава се труден парламент. Колкото повече партии, толкова по-сложно ще
Коментари Харесай

Ивайло Дичев: Костадинов получи отговор на референдума за излизане от НАТО и ЕС

„ Очертава се сложен парламент. Колкото повече партии, толкоз по-сложно ще става. Формациите ни не умеят да се реформират. Войната не беше доста значим фактор. Тя се намеси посредством тематиката за газа. Медиите ни повтаряха, че умираха и не чертаеха бъдеще. Главното в акцията беше дали имаме вяра в България или не “. Това съобщи Ивайло Дичев, професор по културна антропология в Софийския университет пред Българска национална телевизия.  

„ Видяхме това, че управлявалите до неотдавна, в една доста сложна обстановка, изгубиха, което е напълно обикновено поради инфлацията и напрежението. В това няма драма. За страдание, в случай че се върнем малко обратно, ГЕРБ имаше три държавни управления, последното от които приключи с митинги. Не мога да си показва по какъв начин ще бъде признато държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Костадин Костадинов сподели, че изборите ще са референдум за оставането в Европейски Съюз и НАТО. Ето, явно българите желаят да бъдат в тези съюзи “, сподели още проф. Дичев и акцентира, че единствено 10% явно са съгласни с концепциите му. 

" За страдание ще имаме евентуално нови избори, без бюджет, без парламент, което е неприятно. Надявам се да излязат нови фигури, с цел да можем да изкараме зимата ", добави проф. Дичев. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР