Очертава се бюджетен дефицит. Това означава, че ще се наложи

...
Очертава се бюджетен дефицит. Това означава, че ще се наложи
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Очертава се бюджетен дефицит и най-вероятно повишаване на данъците


„ Очертава се бюджетен недостиг. Това значи, че ще се наложи най-вероятно повишение на, сподели политологът Петър Чолаков е предаването „ Тази заран “.

Според социолога Евелина Славкова е допустимо болшинство на бюджетния разсъдък.



„ Прави ми усещане, че без значение какво се гласоподава тези, които са в съпротива споделят „ ето я новата коалиция “. Ще ми бъде забавно в случай че, Политическа партия и Демократична България решат да бъдат този бюджетен разсъдък, коалиция на еврото. Как ще бъде прочетено това “, сподели тя.

И двамата считат, че политическите партии не престават да се държат като че ли са в предизборна акция. Според Петър Чолаков приемането на бюджета тази политическа конюнктура е доста рисково.

„ В тази обстановка, в която се намира в стопански и политически проект ще бъде доста мъчно гласуването на какъвто и да било законопроект, когато нямаш крепко болшинство “, сподели Евелина Славкова.

По думите на Чолаков „ “ са извънредно забавна групировка.

„ Готови са да работят с по някои въпроси, подготвени са да работят и с другите по други въпроси. Много забавно дали там няма да се образува болшинство “, сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР