Очертава се ансамблова суперпродукцияРазкошната Ребека Фъргюсън е все по-заета с

...
Очертава се ансамблова суперпродукцияРазкошната Ребека Фъргюсън е все по-заета с
Коментари Харесай

Ново бижу в състава на „Мъже в черно 4“

Очертава се ансамблова суперпродукция


Разкошната Ребека Фъргюсън е все по-заета с влиятелни планове. Преди време стана ясно, че тя получава злодейска роля в “Доктор Сън ” по Стивън Кинг, а в този момент се разбра, че тя ще се причисли и към актьорския състав и на идната нова версия на “Мъже в черно ”. Засега не е ясно каква тъкмо ще бъде ролята. Засега двете основни позции са непокътнати за Крис Хемсуърт и Теса Томпсън.
 52_rebeca  52_reb  52_chris
Екипът на кино лентата се разраства прогресивно. Наскоро към състава се включиха още Лиъм Нийсън, Кумал Нанджиани, Рейф Спол, танцовото дуо Les Twins и Ема Томпсън. Извън Томпсън, която се завръща като Агент О, позната от “Мъже в черно 3 ”, за останалите функции не се знае нищо – допустимо е да са извънземни, а е допустимо и да са други сътрудници, тъй като съгласно формалната информация новият “Мъже в черно ” ще бъде ансамблов, а не концентриран единствено върху два персонажа, както бяха предходните филми.

Режисьор на “Мъже в черно ” („ Men in Black ”) е Ф. Гари Грей („ Италианска спекулация ”, “Straight Outta Compton ”, “Бързи и гневни 8 ”), а сюжетът е дело на Мат Холоуей и Арт Маркъм, по облици основани от Лоуел Кунингам. Уолтър Ф. Паркс и Лори МакДоналд са продуценти, а Стивън Спилбърг още веднъж е изпълнителен продуцент.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР