Очарователни, усмихнати и грациозни. Няма човек на земята, който да

...
Очарователни, усмихнати и грациозни. Няма човек на земята, който да
Коментари Харесай

Грациите ще спасят света

 Нешка Робева с апел към Илиана Раева: Не погубвайте Невяна
Очарователни, усмихнати и грациозни. Няма човек на земята, който да не се впечатлява от хубостта на девойките, които се занимават с художествена гимнастика.

Ето 5 от най-привлекателните модерни представителки на този спорт, които могат да ускорят сърдечния темп на всеки един мъж.

5. Валерия Ханина



През 2014 година става шампионка на Украйна. Първоначално се подвизава при самостоятелните съревнования, само че триумфите й идват с ансамбъла на страната.

4. Катрин Тасева



Настоящата ни вяра в художествената гимнастика е родена в Пловдив и стартира да се занимава с грациозния спорт от доста дребна. Трудът й очевидно се възнаграждава, имайки поради положителните резултати, които Тасева реализира напоследък.

3. Александра Солдатова



19-годишната красавица демонстрира хубост и съблазън и в обществените мрежи, като фотосите ѝ будят сериозен интерес измежду почитателите.

2. Наталия Гаудио



Бразилската горделивост на художествената гимнастика е една от най-хубавите грации на Латинска Америка и е измежду постоянните претенденти за челните места по време на огромни конгреси.

1. Невяна Владинова



Кой, в случай че не тя? Владинова е родена на 23 февруари 1994 година в Плевен. Започва да се занимава с гимнастика през 2000 година. От там насетне думите са малко, а историята продължава да се написа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР